Menyu

Pirosmani

Pirosmani

(şefden özəl xörək)



Muşğulat

Badımcan qoz ilə

(içinə qoz doldurulmuş qazardllmiş badımcan, ədvalar ilə)

Gürcü salatı

(tər xiyar, pomidor, soğan və qoz)

Pirpitebi

(Nazik sulquni qatına bükülmüş nadugi süzməsi)

Pxali

(göyərtidən və nardan ibarət farşdan kürəcikler)

Satsivi

(təzə harzırlanmış toyuq, qoz sousunda və ədvalarla)

Ət assorti

(mal dili, hisə verilmiş basdırma, bujenina)

Pendir assorti

(təzə sulquni, imereti pendiri, hisə verilmiş sulquni)



İsti qəlyanaltılar

Kuçmaçi

(ədvalarla qızardılmiş və üzərinə nar dənələri səpilmiş donuz ciyəri və ürəyi)

Kupat

(qaynar yağda mal və donuz ətindən farş)

Çaşuşuli

(sulquni pendirinin içində bişirilmiş şampinyonlar)



Şorbalar

Xarço şorbası

(düyülü və göyərtili acı bulyinunda mal əti tikələri)

Xaşlama

(sarımsaq və kərəvizlə hazırlanmiş dana əti)

Çakapuli

(alça və tərxunla qoyun əti)



Əsas xörəklər (toyuq)

Çkmeruli

(sarımsaq sousu ilə ələnmiş qızardılmiş cücə)

Pitixi

(pörtələnmiş toyuq içalatı, ədvalarla)

Acikada qızardılmiş cücə

Acikada qızardılmiş bildirçinlər



Əsas xörəklər (ət)

Acı

(tomat-sarımsaq sousunda yumşaq ət tikələri, ədvalarla)

Xaristvala

(yumurta sarısının üstündə bişmiş, duxovkada hazırlanmiş ət kürəcikləri)

Ocaxuri

(qizardılmiş kartofla və göyərti ilə qarışdırılmış pörtələnmiş dana əti)



Əsas xörəklər (balıq)

Qızardılmış kefal, yaşil noxudla və yə qarğıdalı ilə

Baje

(qoz sousunda qızardılmiş günün balığı, ədvalarla)

Kalmaxi

(keşniş sosusu ilə ələnmiş qızardılmiş forel)



Əsas xörəklər (donuz əti)

Ocaxuri

(pörtələnmiş donuz əli tikələri, qızardılmiş kartofla)

Döş əti

(donuz ətinin yumşaq qabırğaaltı hissəsi)

Abxazuri

(donuz ətindən bişirilmiş rulet)

Duxovkada bişirilmiş, xırt-xırtlı donuz potası əti

Bütöv bişirilmiş körpə donuz potası



İçkilər

Sərinləşdirici içkilər

Şərablar

Araqlar

Pivələr